Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
0

Γυναικεία Γάντια

(Αριθμός προϊόντων: 172)

Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Eco friendly
Τύπος προϊόντος
Τύπος γαντιών
Εκτέλεση
Στυλ
Σειρά προϊόντων
από 4

Η επιλογή γυναικείων γαντιών μπορεί να είναι πολύ δύσκολη αν δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά. Γι 'αυτό σήμερα αποφασίσαμε να σας δώσουμε λίγες περισσότερες πληροφορίες.

Γυναικεία γάντια - τέλεια προστασία από το χιόνι και τον παγετό

Η τέλεια προστασία από το χιόνι και τον παγετό είναι ένα γυναικείο σετ καπέλου, κασκόλ και γαντιών  και είναι ένα από τα υποχρεωτικά στοιχεία για οποιαδήποτε χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Πώς θα βγαίναμε αν δεν είχαμε όλα αυτά τα αξεσουάρ;

Γυναικεία χειμερινά γάντια - για κάθε μέρα και για σκι

Το χειμώνα, όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το σώμα μας όσο το δυνατόν καλύτερα από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των χαμηλών θερμοκρασιών. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό για τα χέρια μας είναι να επιλέξουμε τα σωστά γυναικεία χειμερινά γάντια που ταιριάζουν απόλυτα στα συνολικά ρούχα μας, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά κομψά.

Γυναικεία γάντια χωρίς δάχτυλα - προστασία και ευκολία στη χρήση τους

Εκτός από τα γνωστά γάντια με δάχτυλα, στα βουνά ιδιαίτερα προτιμώνται τα λεγόμενα γάντια χωρίς δάχτυλα ή γάντια με μονό δάχτυλο. Επειδή το δέρμα εκπέμπει επίσης θερμότητα, έχει βρεθεί ότι όταν τα δάχτυλά μας βρίσκονται μαζί στο ίδιο μέρος των γαντιών μας, είναι πολύ πιο πιθανό να είναι πιο ζεστά. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι που ζουν σε μέρη όπου οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές γνωρίζουν καλά αυτό το γεγονός και πάντα προτιμούν αυτό το μοντέλο.

Γυωαικεία γάντια σκι - αδιάβροχα κατά την κατάβαση

Όταν επιλέγετε ένα χειμερινό θέρετρο για τις διακοπές σας, πρέπει να είστε αρκετά καλά εξοπλισμένοι. Το πιο σημαντικό μέρος καταλαμβάνεται από τα καλά επιλεγμένα γυναικεία αδιάβροχα γάντια μαζί με τις φόρμες, τα παντελόνια, το σκούφο και τα γυαλιά για να διασφαλιστεί η μέγιστη άνεση στη θερμοκρασία του σώματός σας. Η επιλογή πρέπει να γίνει με ακρίβεια, ανάλογα με το μέγεθος των καρπών σας.

Γυωαικεία γάντια - συνήθεις ερωτήσεις

• Πώς να επιλέξετε γάντια σκι;

Για να επιλέξετε τα σωστά γάντια σκι, είναι σημαντικό να ταιριάζουν με τα χέρια σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα κατάλληλα μεγέθη γάντια με μονό δάχτυλο παρέχουν μεγαλύτερη επιδεξιότητα, ζεστασιά και άνεση στα χέρια. Πρέπει πάντα να είναι ελαφρώς φαρδύτεροι από ό, τι είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός θερμός αέρας γύρω από το δέρμα για να λειτουργεί ως μονωτής.

• Ζεστά γυναικεία γάντια - μαλλί ή δέρμα;

Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα διάφορα γυναικεία γάντια μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο το μαλλί και το δέρμα μπορούν να προστατεύσουν τα χέρια μας στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το δέρμα ως υλικό είναι πολύ πιο κομψό και χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή πολυτελών γαντιών της υψηλότερης κατηγορίας. Το μαλλί υπόκειται σε ειδική θεραπεία και είναι πολύ πιο κατάλληλο για κάθε μέρα και για τα σκι γάντια.

• Σε ποια ρούχα πρέπει να προσθέσουμε γάντια;

Η επιλογή των γυναικείων γαντιών πρέπει να είναι κυρίως σύμφωνα με τα ρούχα που αποτελούν τη συνολική εμφάνισή μας, τα χειμερινά παπούτσια, και πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη τις καιρικές συνθήκες στο μέρος όπου πηγαίνουμε - δεν μπορούμε να περιμένουμε τα γάντια να ταιριάξουν με το κομψό και εκλεπτυσμένο παλτό που φορέσαμε για να πάμε στο γραφείο μας.