Επέλεξε μια κατηγορία για να ξεκινήσεις τις αγορές σου

Μενού

Μενού

Επικοινωνία

Προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στα μηνύματά σου το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο μπορείς να διαβάσεις τις συχνές ερωτήσεις για να δεις μήπως η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται ήδη στη λίστα των Συχνών Ερωτήσεων FAQ

Λόγω του αυξημένου αριθμού των ερωτήσεων κατά τη διάρκεια των Γιορτών, καταβάλλουμε την κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στα μηνύματά σας και στις κλίσεις σας. Ωστόσο, ο χρόνος αναμονής για απάντηση ή σύνδεση με σύμβουλο μπορεί να επεκταθεί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Επικοινώνησε μαζί μας

Θέμα μηνύματος *

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παραπάνω φόρμας - παρακαλούμε να μας δώσετε τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν. Η παροχή δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά αν δεν το κάνετε, η αποστολή του μηνύματος μέσω της φόρμας θα είναι αδύνατη (δεν χρειάζεται να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου, αλλά αυτό μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία μας).Τα δεδομένα που παρέχετε ενδέχεται να είναι τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση, ο διαχειριστής των προσωπικών σας δεδομένων είναι eobuwie.pl S.A. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, e-mail: [email protected], τηλέφωνο: +30 2311 320 119 Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων: [email protected]Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στο μήνυμά σας - στέλνοντας το μήνυμά σας μαζί με τα παρεχόμενα δεδομένα, συναινείτε στην επεξεργασία τους για το σκοπό αυτό. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή - αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που θα κάνουμε πριν από την απόσυρσή της. Ανάλογα με το περιεχόμενο του μηνύματός σας, η βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορεί επίσης να είναι το έννομο συμφέρον του διαχειριστή δεδομένων (το μάρκετινγκ της eobuwie.pl S.A./modivo.gr), στο οποίο μπορείτε να εναντιωθείτε ή να αναλάβετε δράση κατόπιν αιτήματός σας πριν συνάψετε μια σύμβαση.Θα επεξεργαστούμε επίσης τα δεδομένα σας για σκοπούς σχετικούς με τις πιθανότητες διαφωνίας μεταξύ εσάς και του διαχειριστή (η νομική βάση για την επεξεργασία τους είναι στην προκειμένη περίπτωση το νόμιμο συμφέρον του διαχειριστή).Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά κανόνα μέχρι να τελειώσει η επικοινωνία μαζί σας, και στην περίπτωση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ - μέχρι να αντιταχθείτε, εκτός αν ο νόμος θα μας υποχρεώσει να τα επεξεργαζόμαστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να τα αποθηκεύσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην περίπτωση που θα έχετε οποιεσδήποτε αξιώσεις, για χρονικό περιορισμό καθορισμένο από το νόμο, ιδίως τον Αστικό Κώδικα.Έχετε το δικαίωμα για:

- υποβολή καταγγελίας στον Πρόεδρο του Γραφείου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 

- μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων, π.χ. σε άλλο διαχειριστή (εκτός εάν η βάση για την επεξεργασία τους είναι το νόμιμο συμφέρον του διαχειριστή),

- πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων για την αντιγραφή τους,

- άρνηση στην επεξεργασία δεδομένων εάν το νόμιμο συμφέρον αποτελεί τη βάση της επεξεργασίας,

- αιτήματα για διόρθωση, περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφής των δεδομένων σας.


Τα δεδομένα σας μπορούν να μεταφερθούν σε υποκείμενα συνεργασίας που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας (π.χ. μας υποστηρίζουν στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στην περίπτωση διαφημιστικών δραστηριοτήτων - επίσης σε εκστρατείες μάρκετινγκ), παρέχουν υποστήριξη και λειτουργία των εργαλείων μας και συστημάτων πληροφορικής (π.χ. αποθήκευση δεδομένων) και παρέχουν συνεχιζόμενες νομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, και στις παραπάνω δραστηριότητες, στις εταιρείες από την κεφαλαιουχική μας ομάδα/ όμιλο.Μπορούμε να παράσχουμε τα δεδομένα σας κατ 'εξαίρεση στους εταίρους μας που τα επεξεργάζονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), αλλά μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών από τους εταίρους αυτούς, για τον λογαριασμό των υπηρεσιών μας, ειδικά για την τεχνολογία πληροφορικής (για παράδειγμα, αποθήκευση δεδομένων στο cloud) και υποστήριξη της λειτουργικότητας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και Εφαρμογής. Οι συνεργάτες μας μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ). Η ασφάλεια των δεδομένων σας διασφαλίζεται από τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε, μεταξύ άλλων τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προσπαθούμε επίσης να συμπεριλάβουμε τους εταίρους μας στο λεγόμενο Privacy Shield. Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας που μεταφέρονται σε χώρες εκτός του ΕΟΧ, ιδίως επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας.Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην δική μας Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Συχνές ερωτήσεις

Για να κάνεις επιστροφή, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνε σύνδεση στο λογαριασμό σου στην ιστοσελίδα www.modivo.gr και κάνε μετάβαση στη καρτέλα “Κάνε επιστροφή”. Εάν δεν διαθέτεις λογαριασμό μπες στην ιστοσελίδα www.modivo.gr/epistrofes και κάνε κλικ στο “Κάνε επιστροφή”.


2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς να επιστρέψεις και διάλεξε τον λόγο επιστροφής.


3. Επέλεξε μια από τις διαθέσιμες επιλογές επιστροφής προϊόντων. Στη διάθεση σου έχεις δύο επιλογές: παράδοση στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή να καλέσεις τον κούριερ στο σπίτι σου.


4. Τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής τοποθέτησε στο κουτί. Εάν χρειάζεσαι καινούργια φόρμα, μπορείς να την εκτυπώσεις από την σελίδα της επιστροφής ή να την κατεβάσεις εδώ.


5. Ασφάλισε καλά το επιστρεφόμενο προϊόν, στη συνέχεια τοποθέτησε το στο κουτί μαζί με την Φόρμα Επιστροφής. Κάνοντας επιστροφή θα πρέπει να θυμάσαι οι ετικέτες και οι ταμπέλες του προϊόντος να είναι άθικτες. 


6. Κάνε αποστολή του πακέτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του τρόπου επιστροφής που διάλεξες προηγουμένως και τις οποίες θα λάβεις κατά την διαδικασία της επιστροφής online.

Ανυπομονείς για το πακέτο σου; Αναρωτιέσαι αν έχει ήδη σταλεί; Ή μήπως θέλεις να ξέρεις που βρίσκεται η παραγγελία σου, με τα αγαπημένα προϊόντα, ανά πάσα στιγμή; Δεν είναι δύσκολο!


Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να παραλάβεις το πακέτο σου το συντομότερο δυνατόν. Άνα πάσα στιγμή μπορείς παρακολουθείς τη πορεία του. Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα της μεταφορικής και να πληκτρολογήσεις τον αριθμό αποστολής. Ο αριθμός ενεργοποιείται 48 ώρες μετά την αποστολή. 


Δες πόσο εύκολο είναι!


Γενική ΤαχυδρομικήΚάνε κλικ εδώ για να δεις που βρίσκεται το πακέτο σου.

Εάν το προϊόν που έλαβες διαφέρει από αυτό που παρήγγειλες, κάνε απλά επιστροφή και συνέχισε με καινούργια παραγγελία! 

Στα επιλεγμένα στοιχεία θα γίνει αμέσως κράτηση και αφού πληρωθούν θα σταλούν εντός 24 ωρών.

Για χάρη της άνεσης των αγορών σου, όλα τα προϊόντα μας μετριούνται με ακρίβεια. Σύγκρινε τις μεμονωμένες διαστάσεις του επιλεγμένου προϊόντος, που είναι διαθέσιμο στη καρτέλα του προϊόντος, με τις διαστάσεις του σώματός σου και απολαύστε τις επιτυχημένες αγορές.

Για να πραγματοποιήσεις αλλαγές στη παραγγελία σου επικοινώνησε μαζί μας στον αριθμό 2311 320 119 ή στείλε μας email στη διεύθυνση: [email protected]

Για να κάνεις ακύρωση, κάνε ενεργοποίηση στο link που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μηνύματος επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Την παραγγελία μπορείς να την ακυρώσεις μόνο πριν η κατάσταση της αναγράφει “Εκτέλεση”.

kontakt
Η εξυπηρέτηση πελατών
2311 320 119
είναι στην διάθεσή σας
Δευτέρα - Παρασκευή9:00 - 18:00
Σάββατο09.00 - 17.00

Διεύθυνση εταιρίας

eobuwie.pl S.A. / modivo.gr

Διεύθυνση: Nowy Kisielin - Nowa 9
66-002 Zielona Góra
Poland

ΑΦΜ 929-23-53-356
BDO 000031258
REGON 970569861

Επαρχιακό Δικαστήριο στη Zielona Góra, VII Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Μητρώου Δικαστηρίων υπό τον αριθμό KRS 0000541722 Κεφάλαιο: 2,000,000 PLN έχει πληρωθεί πλήρως.

Η έδρα της εταιρείας

eobuwie.pl S.A. / modivo.gr

Διεύθυνση: Nowy Kisielin - Nowa 9
66-002 Zielona Góra
Poland

Ο τραπεζικός μας λογαριασμός:
68 1240 6292 1978 0010 7368 1132
(πολωνική τράπεζα Pekao S.A.)

Επιθεωρητής προστασίας δεδομένων
Natalia Batorska, e-mail: [email protected]

Κέρδισε 10 ευρώ για τις αγορές σου.
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.