Γυναικεία Μπουστάκια για Τρέξιμο

Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα
Ιδιότητα
Ετικέτα προϊόντος
Προϊόντα: 44
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Αθλητικό σουτιέν με ενίσχυση - Κατάλληλο για τρέξιμο και προπόνηση

Το σουτιέν, το μοναδικό αυτό εσώρουχο που έχει χαρίσει όχι μόνο άνεση αλλά και στυλ σε κάθε γυναίκα που το φορά εδώ και έναν αιώνα, κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 1914. Η Μαίρη Φελπς Τζέικομπς ενοχλημένη από τη χρήση του κορσέ σχεδίασε το πρώτο σουτιέν στην ιστορία. Κινήματα έκαιγαν το 1968 τα σουτιέν σε ιστορική διαδήλωση στην Αμερική για να διαδηλώσουν υπέρ της κοινωνικής θέσης της γυναίκας απέναντι στο ανδρικό φύλο.

Πολλά έχουν αλλάξει στον σχεδιασμό και την άνεση από τότε, και το 1977 παρουσιάζεται το πρώτο αθλητικό σουτιέν χάρη στη σχεδιάστρια Πόλυ Σμιθ. Το αθλητικό σουτιέν αλλάζει μία και για πάντα τον τρόπο άθλησης των γυναικών. Η τεχνολογία βοήθησε την εξέλιξη του αθλητικού σουτιέν προσθέτοντας ενίσχυση για άνεση.

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του τύπου σουτιέν είναι πως αποτελούνται από ένα λεπτό ύφασμα που απορροφά τον ιδρώτα και κρατάει σταθερό το στήθος. Προτιμήστε τα αθλητικά σουτιέν για τρέξιμο και προπόνηση με ενίσχυση. Η ενίσχυση λειτουργεί σαν μαξιλαράκι που στηρίζει και δεν πιέζει το στήθος.

Αθλητικά σουτιέν για μεγάλο και μικρό στήθος

αθλητικά σουτιέν σε μεγάλα νούμερα

Υπάρχουν διάφορα αθλητικά σουτιέν σε ποιότα και υλικά κατασκευής, με ή χωρίς έξτρα στήριξη. Τα αθλητικά σουτιέν με ενίσχυση αποτελούν το πιο συνηθισμένο τύπο που οι γυναίκες προτιμούν. Βρείτε το σουτιέν που ταιριάζει σε εσάς με βάση το στήθος σας.

Βρείτε το κατάλληλο νούμερο με βάση το μέγεθος του στήθους σας. Μπορείτε να μετρήσετε με μεζούρα το μέγεθος του θώρακά σας και της μεγαλύτερης προεξοχής του στήθους σας για να αντιστοιχίσετε το νούμερο με το γράμμα cup. Για παράδειγμα, 16-18 εκατοστα αντιστοιχούν σε cup C. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και το λάστιχο στο αθλητικό σουτιέν. Ο λόγος είναι απλός, το λάστιχο στηρίζει το 80% περίπου το στήθους. Καλό είναι το λάστιχο να είναι περίπου 2-4 εκατοστά μεγαλύτερο από τη περιφέρεια του θώρακα.

Το μεγαλύτερο στήθος στηρίζεται καλύτερα σε αθλητικό σουτιέν με περισσότερο ύφασμα στο ντεκολτέ, έτσι ώστε να παρέχει τη καλύτερη δυνατή στήριξη και να κρατά το στήθος όσο πιο σταθερό γίνεται. Το μικρότερο στήθος στηρίζεται καλύτερα με λιγότερο ύφασμα.

Είναι το push up αθλητικό σουτιέν άνετο;

Το αθλητικό push up σουτιέν είναι κατάλληλο για έντονες αθλητικές δραστηριότητες για γυναίκες με μικρότερο στήθος. Αυτό συμβαίνει γιατί τα push up, δηλαδή τα πιο ενισχυμένα αθλητικά σουτιέν περιέχουν αυτά τα αναπαυτικά “μαξιλάρια”, ώστε να νιώσετε την άνεση και στήριξη που χρειάζεστε.

Ειδικά αν το αθλητικό push up σουτιέν που θα επιλέξετε είναι φτιαγμένο από καλά υλικά φιλικά προς το σώμα θα απομακρύνουν τον ιδρώμα απορροφόντας τον. Αξίζει να επιλέξετε επώνυμα προϊόντα που παρέχουν καλύτερη στήριξη και απορροφητικότητα. Επίσης, το γεγονός πως τα αθλητικά σουτιέν είναι ενιαία χωρίς κλιψάκια, κάνουν την άθληση πιο εύκολη χωρίς προβλήματα.

Αθλητικό σουτιέν - Συχνές ερωτήσεις

Πώς να επιλέξω ένα αθλητικό σουτιέν που να ταιριάζει στη σιλουέτα μου;

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αθλητικό σουτιέν που ταιριάζει στη σιλουέτα σας. Το αθλητικό σουτιέν για μεγάλα στήθη είναι ενισχυμένο με περισσότερο ύφασμα για καλύτερο κράτημα. Σε αντίθεση, το αθλητικό σουτιέν για μικρό στήθος περιέχει λιγότερο ύφασμα και cups για περισσότερη άνεση.

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα καλό αθλητικό σουτιέν;

Ένα καλό αθλητικό σουτιέν είναι φτιαγμένο από υλικά φιλικά προς το σώμα, σταθερό λάστιχο αλλά και cups. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στήθος σας για να μην έχετε ενοχλήσεις καθώς αθλείστε. Αξίζει να αγοράσετε ένα ακριβ΄αθλητικό σουτιέν που δεν θα φθαρεί εύκολα και θα στηρίζει το στήθος σας.