Γυναικείες Ομπρέλες

Για φθινόπωρο και άνοιξη – γυναικείες ομπρέλες

Το φθινόπωρο οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, ενώ τα πρωτοβρόχια δροσίζουν τη γη μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας. Το καλοκαιρινό αεράκι δίνει σιγά σιγά τη θέση του στους δυνατότερους ανέμους, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους την ψύχρα αλλά και τη βροχή. Γι’ αυτό και οι ομπρέλες αποτελούν για όλες ένας απαραίτητος σύμμαχος απέναντι στον καιρό που αλλάζει. Οι γυναικείες ομπρέλες έχουν τη δυνατότητα να σας προστατέψουν από τη βροχή, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν την κάθε σας ενδυματολογική επιλογή και σας φτιάχνουν τη διάθεση. Μέσα από μια ευρεία ποικιλία από ομπρέλες που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση, είναι αδύνατον να μην ερωτευθείτε με το απόλυτο αξεσουάρ για φθινόπωρο και άνοιξη. Επιλέξτε την ομπρέλα που ταιριάζει στη δική σας καθημερινότητα και απολαύστε την, καθώς προφυλάσσεστε από τις σταγόνες της βροχής και συνάμα προσθέτετε ακόμη περισσότερο στυλ στο κάθε σας look.

Πολύχρωμες και με μοτίβα ή διαφανείς – έτσι είναι οι ομπρέλες

Είστε αναποφάσιστοι και δεν μπορείτε να καταλήξετε ως προς την ιδανική ομπρέλα για εσάς; Τότε η λύση είναι πολύ απλή! Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα στυλ, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τις ομπρέλες που πραγματικά σας ταιριάζουν. Μια διαφανής ομπρέλα είναι εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της. Δεν αφήνει τίποτε να εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει ώστε να μην καλύπτει εσάς την ώρα που σας προστατεύει από τη βροχή. Πρόκειται για ένα διακριτικό αξεσουάρ, το οποίο αναδεικνύει και δεν καμουφλάρει το κάθε ενδυματολογικό σας σύνολο. Από την άλλη πλευρά, οι δυνατές γυναικείες σπαστές ομπρέλες προσφέρουν μοναδική ευελιξία σε εσάς. Δεν χρειάζεται να κρατάτε την ομπρέλα σας συνεχώς στο χέρι, όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αντιθέτως, μπορείτε πολύ εύκολα να τη διπλώσετε και να την αποθηκεύσετε στην τσάντα σας. Κάθε γυναικεία ομπρέλα προσφέρει τόσο χρηστικά όσο και στυλιστικά πλεονεκτήματα, προκαλώντας σας να τις εξερευνήσετε όλες!

Ανακαλύψτε μοδάτες ομπρέλες στο κατάστημα MODIVO

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε έμπνευση και φοβάστε πως θα συμβιβαστείτε τελικά με μια βαρετή ομπρέλα και πάλι; Στο MODIVO θα διαπιστώσετε και εσείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και οι επιλογές για μοδάτες, καλαίσθητες γυναικείες ομπρέλες είναι πρακτικά αναρίθμητες. Δείτε τις κατηγορίες που ταιριάζουν σε εσάς περισσότερο, παίζοντας με τους χρωματισμούς και τα μεγέθη. Δοκιμάστε να κρατήσετε ομπρέλες με ξεχωριστό στυλ και προσωπικότητα, φροντίζοντας πάντα να επιλέγετε κομμάτια που άνετα μπορείτε να τα εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύετε, η ομπρέλα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σας, καθώς αποκαλύπτει εάν ακολουθείτε τη μόδα και αν την προσαρμόζετε στις δικές σας ανάγκες, μα και στις επιθυμίες σας. Σκεφτείτε πού θα την χρησιμοποιείτε πιο συχνά, έτσι ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την αγορά σας στο 100%!

Ομπρέλες – Συχνές Ερωτήσεις

Αυτόματη ομπρέλα ή κλασική ομπρέλα – σε τι διαφέρουν;

Υπάρχουν υπέροχες επιλογές για την αγορά μιας αυτόματης ομπρέλας, αλλά και μιας κλασικής ομπρέλας. Μια κλασική ομπρέλα διατηρεί το μέγεθός της αναλλοίωτο, ενώ μια αυτόματη ομπρέλα μικραίνει σε μέγεθος μέσα από τη χρήση ενός ειδικού μηχανισμού αναδίπλωσης.

Πόσο ζυγίζει μια ομπρέλα;

Δεν υπάρχει ένα καθορισμένο βάρος για όλες τις ομπρέλες. Εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και από το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η κάθε ομπρέλα. Για παράδειγμα, το ξύλο και το μέταλλο διαφέρουν ως προς το βάρος και επομένως οι ομπρέλες κυμαίνονται από 200 γραμμάρια έως και 1 κιλό ή παραπάνω.