Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
Αναζήτηση μάρκας, προϊόντος, στυλ

Γυναικείες Ρόμπες

(Αριθμός προϊόντων: 90)

Μέγεθος
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Eco friendly
Ύφασμα
Μήκος
Μοτίβο
από 2

Ζεστά γυναικεία μπουρνούζια – μία πρακτική και άνετη λύση για αξημέρωτα βράδια

Tον τελευταίο καιρό τα γυναικεία μπουρνούζια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος και είναι. Οι γυναίκες συχνότερα τα επιλέγουν για καθημερινή χρήση. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες που αγοράζουν μπουρνούζια δεν τα προτιμούν μόνο για όταν βγαίνουν από το μπάνιο. Αντιθέτως, τα χρησιμοποιούν και για άλλες χρήσεις μέσα στο σπίτι. Κάποτε τα μπουρνούζια αγοράζονταν μόνο από ανθρώπους που έκαναν κολύμβηση ενώ πλέον αγοράζονται από τις γυναίκες που θέλουν να φορούν κάτι ζεστό και άνετο μέσα στο σπίτι. Καλό θα ήταν να έχουμε υπόψη ότι τα μπουρνούζια δεν είναι όπως ήταν κάποτε μονόχρωμα και βασισμένα σε ένα σχέδιο αλλά πλέον είναι μοντέρνα με πολλά χρώματα. Σήμερα οι σχεδιαστές μπουρνουζιών, δίνουν σημασία εκτός από την πρακτικότητα και στην εμφάνισή τους.

Γυναικεία μπουρνούζια – ένα λειτουργικό outfit για κρύα πρωινά

Τα γυναικεία βαμβακερά μπουρνούζια αποτελούν σίγουρα μία άνετη και λειτουργική λύση για ένα άνετο outfit σπιτιού. Πόσες είναι οι φορές που δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι γιατί κάνει πολύ κρύο; Σίγουρα πολλές. Αν λοιπόν αυτό είναι ένα κομμάτι που σας απασχολεί έντονα ιδιαίτερα τα πρωινά, τότε πρέπει να μάθετε ότι υπάρχουν μακριά, ζεστά μπουρνούζια για γυναίκες που σίγουρα θα σας βολέψουν. Είναι ένα είδος μπουρνουζιών που εκτός από την πρακτικότητα είναι ικανά να προβάλλουν και την θηλυκότητα μιας γυναίκας, αρκεί να φοριέται σωστά.

Γυναικεία μπουρνούζια – μία πρακτική και άνετη λύση για κάθε γυναίκα

Η επιλογή σε γυναικείο μπουρνούζι είναι σίγουρο ότι δεν είναι ένα εύκολο project. Είναι σίγουρα κάτι που θα σας απασχολήσει πολύ ιδιαίτερα αν δεν έχετε καταλήξει σε τι είδους μπουρνούζι θέλετε να αγοράσετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα μπουρνούζι για να σας βολεύει και κάντε την διαφορά.

Γυναικεία μπουρνούζια – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποιο γυναικείο μπουρνούζι να διαλέξω;

Η επιλογή σε γυναικείο μπουρνούζι είναι καθαρά υποκειμενική. Γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει μια άμεση απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Κάποιο χαρακτηριστικό που σε κάποιον είναι απαραίτητο, σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι τελείως αδιάφορο. Για την τελική επιλογή σε μπουρνούζι, σκεφτείτε την χρήση που θέλετε να κάνετε στο μπουρνούζι που θα αγοράσετε και φυσικά σκεφτείτε και το αν θα ταιριάζει με τις αγαπημένες σας παντόφλες. Βρείτε λοιπόν τι είναι αυτό που σας αρέσει πριν προβείτε σε κάποια αγορά και αγοράστε το καλύτερο.

Από που να αγοράσω γυναικείο μπουρνούζι;

Γυναικεία μπουρνούζια μπορείτε να βρείτε παντού αλλά αυτό που θα αγοράσετε μπορείτε να το βρείτε μόνο στην αξιόπιστη ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα γυναικείων μπουρνουζιών που μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη να επιλέξει.

Ένα ζεστό και μαλακό μπουρνούζι ή ένα αέρινο και θηλυκό – τι να αγοράσω;

Οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν και είναι ανάλογες με την χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας στο μπουρνούζι που τελικά θα επιλέξει. Κάποιοι θέλουν μπουρνούζια για χρήση μόνο όταν βγαίνουν από το μπάνιο και άλλοι πάλι προτιμούν να αγοράζουν μπουρνούζια που θα τους κρατούν ζεστούς και άνετους κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας. Άρα το αν θα διαλέξετε ζεστό και μαλακό ή αέρινο και θηλυκό βασίζετε καθαρά στην χρήση που θέλετε να κάνετε. 

Ποια ρόμπα θα είναι η καλύτερη για νοσοκομείο;

Το κύριο χαρακτηριστικό μιας ρόμπας νοσοκομείου πρέπει να είναι σίγουρα η άνεση. Το αν είναι στην μόδα ή το αν είναι μαλακή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτήν την περίπτωση. Βρείτε μέσα στο site ρόμπες που αφορούν στην συγκεκριμένη κατηγορία και προβείτε στην τελική αγορά της με σκέψη και σύνεση για να καλύτερη δυνατή επιλογή.