Οι πληροφορίες για την παράδοση και την επιστροφή είναι διαθέσιμες μετά την επιλογή μεγέθους, καθώς ορισμένα μεγέθη είναι διαθέσιμα μόνο στους συνεργάτες του MODIVO.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις (4)
Πληροφορίες προϊόντος
Περιγραφή προϊόντος
Τα αθλητικά GEL-1090™ V2 από τη συλλογή IMPERFECTION είναι εμπνευσμένα από τον εορτασμό της ατέλειας. Είναι σχεδιασμένα με ορατό αφρό και λεπτομέρειες από ραγισμένο δέρμα, που θυμίζουν παλαιωμένα κεραμικά.
Κατά μήκος της ενδιάμεσης σόλας υπάρχουν γραμμές που θυμίζουν καρό σημαία σε κίνηση. Η περιοχή της φτέρνας διαθέτει τεχνολογία GEL™ βελτιώνοντας την άνεση.
Διεύθυνση:Taurusavenue 165 , Hoofddorp, 2132 LS The Netherlands
Επικοινωνία:productsafety-eu@asics.com
Λείπουν οι πληροφορίες που αναζητάς; Έχεις σχόλια σχετικά με τις φωτογραφίες του προϊόντος; Ενημέρωσέ μας
Θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε την πρότασή σου στην περιγραφή του προϊόντος το συντομότερο δυνατόν.
Αξιολογησεισ των πελατων (4)
4.3/5
Iulian Danut
2025-07-17
Στις φωτογραφίες παρουσίασης φαίνεται εντάξει / καλό / η πραγματικότητα είναι διαφορετική / λίγο υψηλή τιμή σε σύγκριση με την ποιότητα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται