Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Γυναικεία Ανδρικά
Αναζήτηση μάρκας, προϊόντος, στυλ
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Τιμή
Μάρκα
Χρώμα
Εκτέλεση
Ετικέτα προϊόντος
Προϊόντα: 425

Ανδρικά πορτοφόλια - ένα κομψό και μοναδικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα

Ενώ ορισμένα αξεσουάρ είναι προαιρετικά στοιχεία για τη γκαρνταρόμπας ενός άντρα, τα πορτοφόλια είναι ένα από τα λίγα αξεσουάρ που θεωρούνται απαραίτητα για όλους. Πέρα από το ότι αποτελούν προέκταση του προσωπικού στυλ, τα πορτοφόλια είναι άκρως χρήσιμα στην καθημερινότητα ενός άντρα. Είτε κουβαλάτε μετρητά, είτε προτιμάτε μόνο κάρτες ένα καλό πορτοφόλι θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα για μπροστινές ή πίσω τσέπες, με επιλογές σε δέρμα, μέταλλο και άλλα. Ανακαλύψτε επώνυμα αντρικά προτοφόλια με εντυπωσιακή εμφάνιση, εξαιρετική λειτουργικότητα και ασυνήθιστες λεπτομέρειες 

Ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια - ένα must have για κάθε άνδρα.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι άνδρες δεν έχουν τόσα πολλά αξεσουάρ. Ωστόσο, όταν αγοράζουν ένα, συνήθως θέλουν να είναι τέλεια επεξεργασμένο και κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας. Και ποιο υλικό είναι ποιοτικότερο και πολυτελέστερο από το γνήσιο δέρμα; Ένα εξαιρετικό δερμάτινο πορτοφόλι μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Ένα ποιοτικό δερμάτινο πορτοφόλι για έναν άνδρα είναι το ίδιο με ένα τέλεια εφαρμοστό κοστούμι. Η εύκολη διαθεσιμότητά του και τα υπέροχα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν κορυφαίο must have στην αντρική ντουλάπα.

Ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια - μια πρακτική λύση για κάθε μέρα

Για καθημερινή χρήση, ένα δερμάτινο πορτοφόλι με φερμουάρ και βολικές τσέπες προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες, ενώ η γυαλιστερή θήκη καρτών του διατηρεί τις επαγγελματικές κάρτες καθαρές και τακτοποιημένες. Χρησιμοποιήστε κομψά επώνυμα πορτοφόλια, ως καθημερινή επιλογή για να κρατάτε συμμαζεμένα όλα τα σημαντικά σας αντικείμενα. Ένα δερμάτινο πορτοφόλι είναι μακροχρόνια ανθεκτικό, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και δείχνοντας καλύτερο με κάθε χρήση. Λειτουργώντας ως βασικό στοιχείο για κάθε άνδρα με προσεγμένο γούστο, τα ανδρικά πορτοφόλια μπορού να να προσφέρουν εξίσου πρακτικότητα και ομορφιά. Το δέρμα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους υλικών που μπορείτε να δείτε σε ένα πορτοφόλι.

Ανδρικά δερμάτινα πορτοφόλια - συχνές ερωτήσεις

 Πώς να επιλέξετε ένα ανδρικό πορτοφόλι;

Τα αντρικά πορτοφόλια κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη, χρώματα και στυλ, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός πορτοφολιού θα πρέπει πάντα να είναι η ποιότητα. Επιλέξτε ένα πορτοφόλι με συμπαγείς ραφές και χοντρά ανθεκτικά υλικά. Ένω άλλο στοιχείο που μπορείτε να προσέξετε είναι ο αρμονικός συνδυασμός τους με τα περισσότερα ρούχα σας, casual ή επίσημα.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι;

Το δέρμα, όπως και κάθε άλλο φυσικό υλικό μπορεί να υποστεί επεξεργασία με διάφορους τρόπους, που κυμαίνονται από το εξαιρετικό μέχρι το απόλυτο κακό αποτέλεσμα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να εξετάσετε από πού προέρχεται το δέρμα και πώς έχει δεψηθεί. Το καθαρό δέρμα έχει μικρές κουκίδες στην επιφάνεια. Εκτός από τις μικρές κουκκίδες, η επιφάνεια του full grain δέρματος μπορεί επίσης να έχει φυσικές ατέλειες και σημάδια από τσιμπήματα εντόμων.

Μικρό ή μεγάλο - ποιο ανδρικό πορτοφόλι;

Το να γνωρίζετε πόσα κουβαλάτε μαζί σας είναι το κλειδί για την επιλογή του μεγέθους. Αρχικά, καθαρίστε το υπάρχον πορτοφόλι σας και τοποθετήστε τα αντικείμενα σε ένα τραπέζι. Πετάξτε αχρείαστα πράγματα, όπως ληγμένες δωροκάρτες. Αν έχετε την τάση να μεταφέρετε πολλές πιστωτικές κάρτες, προτιμήστε ένα τριπλό πορτοφόλι με πολλές υποδοχές για πιστωτικές κάρτες. Από την άλλη πλευρά, αν μεταφέρετε μόνο λίγες κάρτες και όχι τόσα πολλά χαρτονομίσματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα διπλό πορτοφόλι.