Παντελόνια

(Αριθμός προϊόντων: 1280)

Ταξινόμηση / Φιλτράρισμα
Τιμή 14 € - 583 €
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Eco friendly
Τύπος προϊόντος
Μήκος
Προσαρμογή
Λαιμόκοψη
Κούμπωμα
Καβάλος
Μπατζάκι
Μανίκι
Προορισμός
Περίσταση
Ιδιότητα
Τσέπες
Μοτίβο
Λεπτομέρειες
Branding
Σειρά προϊόντων
Σεζόν
από 27

Ανδρικά παντελόνια

Τα ανδρικά παντελόνια πρέπει να είναι άνετα, μοντέρνα, πολυλειτουργικά, κατασκευασμένα από καλά υφάσματα και να συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα μέρη της ένδυσής μας. Για να επιλέξουμε το σωστό για μάς παντελόνι χρειαζόμαστε μια μεγάλη ποικιλία, η οποία το modivo.gr μας προσφέρει 100 τοις εκατό.

Ανδρικάαθλητικάπαντελόνια - έναλειτουργικόρούχογιατουςλάτρεςτουδραστήριουτρόπουζωής

Εάν η ζωή σας είναι δραστήρια, γεμάτη με μια σειρά δραστηριοτήτων όπως άθληση, βόλτες, μετακίνηση από ένα τόπο σε άλλο κ.λπ., πιθανότατα γνωρίζετε πόσο πιο άνετα θα αισθάνεστε, ποντάροντας στα ανδρικά αθλητικά παντελόνια. Άλλη κατάλληλη επιλογή είναι τα λεγόμενα ανδρικά παντελόνια jogger (παντελόνια για τρέξιμο), που χαρακτηρίζονται με την παρουσία πλαϊνών τσεπών, όπου μπορείτε να έχετε τα σημαντικότερα για σας αντικείμενα.

Ανδρικά παντελόνια jogger - ένδυμα υψηλής ποιότητας και οικειότητα στην καθημερινότητα για τους λάτρες της άνεσης και του απλοποιημένου στυλ

Εκτός από τα άνω αναφερόμενα πλεονεκτήματα των αντρικών joggers, ακόμα κάτι που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε είναι ότι αυτά βοηθούν στην επιλογή αθλητικών και κομψών καθημερινών ενδυμάτων.  Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα όπως με το κοντομάνικο σας μπλουζάκι, έτσι και με το καινούριο σας φούτερ, που έχετε επιλέξει για την προηγούμενη σεζόν. Τα παντελόνια joggers είχαν βγει για ένα μικρό διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και πάλι είναι εδώ για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εκείνων που έχουν ανάγκη από άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Ανδρικάμπλουτζιν - ένααθλητικόστυλκαικομψότηταγιαεκείνους, πουεκτιμούντουςανέμελουςαστικούςσυνδυασμούς

Τα μπλου τζιν είναι ένας από τους πιο προτιμώμενους τύπους παντελονιών. Το καλό, όσο αφορά αυτά, είναι ότι δεν απαιτούν συγκεκριμένα ρούχα όσο αφορά τα υπόλοιπα με τα οποία θα τα συνδυάσετε στην ένδυσή σας, πάντα θα είναι τάση στην βιομηχανία της μόδας και το ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Στο ιστότοπο μας θα βρείτε μια ποικιλία από ανδρικά μπλου τζιν σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη.

Ανδρικάπαντελόνια - Συχνέςερωτήσεις

  • Πως να επιλέξουμε ανδρικά παντελόνια;

Το σχέδιο του αντρικού παντελονιού πρέπει να είναι συνεπές με το αντίστοιχο τομέα εργασίας μας και με την εκδήλωση, που σκοπεύουμε να παραβρεθούμε. Μπορούμε να εμπιστευτούμε τα μπλου τζιν ή τα υφασμάτινα παντελόνια, τα στρατιωτικά ή τα joggers. Το σημαντικό είναι να αισθανόμαστε άνετα στο τέλος της ημέρας.

  • Πως να συνδυάσουμε τα ανδρικά παντελόνια;

Πρωτίστως πρέπει να προσδιορίσετε τη συνολική εμφάνιση, η οποία θέλετε να πετύχετε. Εάν ποντάρετε στην αθλητική εμφάνιση, επιλέξτε κατάλληλο παντελόνι και μακό μπλουζάκι. Εάν όμως έχετε επαγγελματικό ραντεβού, μπορείτε να συνδυάσετε ένα παντελόνι τύπου Chino  με πουκάμισο ή μπλου τζιν με μπλουζάκι με γιακά. Μην ξεχνάτε να βάλετε και κατάλληλα παπούτσια ή sneakers σύμφωνα με το στυλ σας.

  • Με πιο τρόπο να διπλώσουμε από κάτω τα ανδρικά παντελόνια;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διπλώσετε το αντρικό παντελόνι από κάτω. Ένας έκ’ αυτών είναι να τα διπλώσετε έως ότου φτάσετε στο επιθυμητό μήκος. Ένας άλλος τρόπος είναι να τα τυλίξετε όσες φορές επιθυμείτε και εάν είναι πολύ φαρδιά, πρώτα να τα διπλώσετε κάθετα σε διαγώνια γραμμή και μετά να τα διπλώσετε οριζόντια.

  • Πως να ξεχωρίσουμε τα ανδρικά από τα γυναικεία παντελόνια;?

Οι βασικές διαφορές μπορούν να εντοπιστούν στη μέση του παντελονιού, στον τρόπο κουμπώματος τους και στα νούμερα τους. Το πατρόν των διάφορων σχεδίων διαφέρει σημαντικά. Άλλο ένα βασικό στοιχείο είναι η τοποθεσία και το σχήμα των τσεπών, ειδικά στα διάφορα μπλου τζιν.