Δωρεάν παράδοση άνω των 39 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 39€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
Αναζήτηση μάρκας, προϊόντος, στυλ

Ανδρικά Ρολόγια

(Προϊόντα: 1031)

Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Λουράκι - υλικό
Είδος μηχανισμού
Σχήμα του καντράν
Τιμή

Καθημερινά ανδρικά ρολόγια - Το τέλειο συμπλήρωμα για την εμφάνισή σας

Το γεγονός ότι το ανδρικό ρολόι έχει πλήρως υποκατασταθεί από τα κινητά τηλέφωνα ως προς τη λειτουργία του, παραμένει όμως στους καρπούς εκατομμυρίων ανδρών, μαρτυρά ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που προσφέρει πολλά περισσότερα από την ενημέρωση για την ώρα. Πλέον, οι άνδρες που επιλέγουν να φορέσουν ένα ανδρικό ρολόι έχουν σαν στόχο μία εντυπωσιακή εμφάνιση και επιδιώκουν να προσθέσουν στυλ με ένα ποιοτικό ανδρικό ρολόι.

Μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα, από ένα κλασικό Casio ανδρικό ρολόι που θεωρείται σταθερή αξία, μέχρι ένα Tommy Hilfiger ανδρικό ρολόι με τα χαρακτηριστικά χρώματα και τα μοτίβα της εταιρείας. Είναι απίθανο να μην καταφέρετε να βρείτε ένα ρολόι που θα ταιριάξει με το στυλ σας και δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.

Χρυσά ανδρικά ρολόγια - Μια επαφή με την πολυτέλεια

Το χρυσό ανδρικό ρολόι αποτελεί ανέκαθεν ένα από τα σημεία αναφοράς στο στυλ πολλών ανδρών, αφού πρόκειται για ένα αξεσουάρ ικανό να αναβαθμίσει το στυλ σας και να προσδώσει μία πινελιά πολυτελείας στην εμφάνισή σας. Αν και τα χρυσά ανδρικά ρολόγια θεωρούνται ένα κλασικό κομμάτι που δεν επιδέχεται πολλών αλλαγών, οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν προχωρούν συχνά σε τολμηρές παρεμβάσεις, είτε σε ότι αφορά τους δείκτες και το καντράν, είτε ακόμη και στο γενικό σχέδιο του ρολογιού, κάνοντας αλλαγές ακόμα και στο λουράκι. Σε κάθε περίπτωση, τα χρυσά ανδρικά ρολόγια δεν θα χάσουν ποτέ αυτό το κλασάτο συναίσθημα που χαρακτηρίζει αυτόν που θα τα φοράει και αποτελούν ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει κανείς σε ένα φίλο ή στον… εαυτό του.

Αθλητικά ανδρικά ρολόγια - Όχι μόνο για την άσκηση

Τα τελευταία δέκα χρόνια τα αθλητικά ρολόγια είναι εκείνα που χωρίς καμία αμφιβολία έχουν την μεγαλύτερη πρόοδο και έχουν τύχει των περισσότερων αλλαγών και αναβαθμίσεων. Οι εταιρεία, χάρη σε νέους αισθητήρες, τη δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τις απαιτήσεις της άσκησης που δημιουργούν ανάγκες, έχουν λανσάρει εντυπωσιακά μοντέλα που κάνουν… χίλια πράγματα. Μετρούν βήματα και αποστάσεις, καταγράφουν στατιστικά για τις επιδόσεις σας, ιατρικές αναφορές για την πίεση του αίματος και τους καρδιακούς σας παλμούς, μπορούν να παίξουν την αγαπημένη σας μουσική για να μη χρειάζεστε το κινητό σας. Οι επιλογές είναι όλο και περισσότερες κάτι που σε συνδυασμό με τον στιλάτο σχεδιασμό έχουν αναγάγει τα αθλητικά ρολόγια σε ένα αξεσουάρ που πολλοί άνδρες επιλέγουν να φορούν σε μόνιμη βάση και στην καθημερινότητά τους. Το στυλ τους επιτρέπει να φορεθούν ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις! Πρόκειται για ένα ανδρικό ρολόι που απευθύνεται στο σύνολο του ανδρικού κοινού και μπορεί να φορεθεί σε πλήθος περιστάσεων.

Ανδρικά ρολόγια - Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο ανδρικό ρολόι να επιλέξω;

Η επιλογή ανδρικού ρολογιού είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό μία υποκειμενική επιλογή. Γι’ αυτό άλλωστε και υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη, αλλά και εταιρείες κατασκευής ρολογιών. Πρέπει να εστιάσετε στις ανάγκες σας για να είστε σίγουροι ποιος τύπος ρολογιού είναι εκείνος που χρειάζεστε. Βεβαίως, και ο προϋπολογισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την αγορά ενός ρολογιού, κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν φιλτράρετε τα ανδρικά ρολόγια που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

Ανδρικά ρολόγια - Ποια εταιρεία να επιλέξω;

Θα βρείτε πολλές και διαφορετικές εταιρείες που κατασκευάζουν και εμπορεύονται ανδρικά ρολόγια σε επίγεια και ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. Η επιλογή αυτής που σας αντιπροσωπεύει μπορεί να γίνει τόσο από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας, όπως ανθεκτικότητα, εγγύηση αρκετών χρόνων, ποιοτικά υλικά κατασκευής, αλλά και από το σχέδιο του ρολογιού ή και τις χρήσεις στις οποίες ειδικεύεται ο εκάστοτε κατασκευαστής.