Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Γυναικεία Ανδρικά
0

Ανδρικά Γάντια

(Αριθμός προϊόντων: 91)

Ταξινόμηση / Φιλτράρισμα
Τιμή 12 € - 159 €
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Προορισμός
Ιδιότητα
Branding
Σειρά προϊόντων
από 2

Τα γάντια είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ, το οποίο, εκτός το ότι είναι απαραίτητο για τις κρύες μέρες, είναι επίσης μια πολύ καλή προσθήκη και ένα κατάλληλο τελείωμα της κομψής μας εμφάνισής. Η unisex φύση των γαντιών τα κάνει αγαπημένα και περιζήτητα τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε οι εκπρόσωποι του ποιου φύλου τα προτιμάν περισσότερο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι και τα δύο δεν μπορούν χωρίς αυτά! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια ποικιλία γαντιών για κάθε στυλ και γούστο.

Ανδρικά γάντια - Μια άνετη επιλογή για τον καθένα

Μια εμφάνιση για τους κρύους μήνες ποτέ δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα κομψά ανδρικά γάντια, τα οποία να προστατεύουν τα χέρια μας από το στέγνωμα και το σκάσιμο του δέρματος λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, χωρίς να χαλάνε την κομψότητα της εμφάνισής μας. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας και τις προσωπικές μας προτιμήσεις, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε γάντια με δάκτυλα ή ολόκληρα και γιατί όχι ένα σχέδιο χωρίς δάχτυλα που προστατεύει μόνο τις παλάμες μας.

Ανδρικάγάντια - Μόδαγιακάθεμέρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανδρικών γαντιών ,  για να είναι βέβαιοι οι κατασκευαστές ότι έχουν καλύψει κάθε γούστο και δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας που να μην  μπορεί να βρει το τέλειο για αυτόν ζευγάρι. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια γαντιών είναι τα πλεκτά, τα οποία είναι μαλακά και άνετα και εξασφαλίζουν την άνεση των κινήσεων. Οι τελευταίες προτάσεις για χειμερινά γάντια στην αγορά είναι εμπλουτισμένες με ειδικές δακτυλήθρες, χάρη στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο  χωρίς να χρειάζεται να τα βγάλετε και να εκθέσετε το δέρμα σας στις σκληρές καιρικές συνθήκες.

Ανδρικάδερμάτιναγάντια - Κομψότηταστιςκρύεςμέρες

Ίσως δεν υπάρχει πιο πρακτικό και πιο κομψό αξεσουάρ για τον άντρα από ένα ζευγάρι ανδρικά δερμάτινα γάντια σε κλασικό μαύρο χρώμα. Αν και στην αφή δεν είναι τόσο χοντρά όσο τα πλεκτά ή αυτά από πολυεστέρα, στην πραγματικότητα παρέχουν την υψηλότερη προστασίας, επειδή το δέρμα έχει την ικανότητα να σταματάει τον άνεμο και το κρύο. Ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα τους είναι ότι η οθόνη αφής του κινητού μας ανταποκρίνεται στην επαφή όταν φοράμε τέτοια γάντια. Η κομψή τους εμφάνιση συνδυάζεται επιτυχώς με οποιαδήποτε εμφάνιση και ταιριάζει απόλυτα με το κομψό μας στυλ.

Ανδρικά γάντια - Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είδος γάντια να επιλέξουμε;

Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τον τομέα εργασίας μας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα γαντιών για να επιλέξουμε τα κατάλληλα. Εάν είστε διευθυντής επιχείρησης ή απλά λάτρης του κομψού στιλ, στοιχηματίστε στα δερμάτινα ανδρικά γάντια , τα οποία θα εκφράσουν το εκλεπτυσμένο γούστο σας και την αίσθηση σας για τη μ στα δερμάτινα ανδρικά γάντια όδα. Τα πλεκτά γάντια είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινή χρήση, ενώ  σε περίπτωση που είστε λάτρης των χειμερινών σπορ, πιο χρήσιμα θα σας είναι εξειδικευμένα γάντια από αδιάβροχο ύφασμα.

  • Τι μέγεθος γάντια να αγοράσουμε;

Τα περισσότερα σχέδια διατίθενται σε ένα μέγεθος, αλλά υπάρχουν και μοντέλα που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη από S έως XL, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το νούμερο ενδυμάτων που φοράτε.

  • Τι ανδρικά γάντια να επιλέξουμε για να τα συνδυάσουμε με ένα παλτό;

Σε συνδυασμό με ένα κομψό παλτό, τα δερμάτινα ή τα πλεκτά γάντια είναι τα πλέον κατάλληλα. Στοιχηματίστε σε ένα χρώμα που είναι αντίθετο του χρώμα του παλτού για να πετύχετε μια πιο κομψή εμφάνιση.