Οι πληροφορίες για την παράδοση και την επιστροφή είναι διαθέσιμες μετά την επιλογή μεγέθους, καθώς ορισμένα μεγέθη είναι διαθέσιμα μόνο στους συνεργάτες του MODIVO.
Το όνομα EVA προέρχεται από την αγγλική ονομασία της ένωσης Ethylene-Vinyl Acetate, από την οποία δημιουργείται μια δομή αφρού, που χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή, μεταξύ άλλων, των πέλμων παπουτσιών, προστατευτικών ή κρανών. Ο αφρός EVA έχει υψηλό επίπεδο πλευστότητας και αντίστασης στην απορρόφηση νερού, χαρακτηρίζεται από ελαφρότητα και υψηλή ελαστικότητα. Το κύριο καθήκον του πλαστικού είναι να παρέχει προστασία, αντικραδασμική προστασία και μόνωση.
Πληροφορίες κατασκευαστή
Κατασκευαστής:MY WALK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Διεύθυνση:via Merlo 2 , Romano d'Ezzelino-VI, 36060 WŁOCHY
Επικοινωνία:assistance@campagnolo.it
Λείπουν οι πληροφορίες που αναζητάς; Έχεις σχόλια σχετικά με τις φωτογραφίες του προϊόντος; Ενημέρωσέ μας
Θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε την πρότασή σου στην περιγραφή του προϊόντος το συντομότερο δυνατόν.
Αξιολογησεισ των πελατων (5)
4.8/5
Radu
2024-11-19
Πολύ άνετο και ποιοτικό. Εγώ, για παράδειγμα, φοράω νούμερο 43 και τα αγόρασα με μέγεθος μεγαλύτερο και ταιριάζουν τέλεια, δεν με σφίγγουν, ούτε είναι φαρδιά. Τα Καλύτερα!
Γλώσσα του πρωτοτύπου: η ρουμανική
Agnieszka
2023-11-27
Καλοφτιαγμένα παπούτσια, άνετα. Μου ταίριαζε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω συνήθως.
Γλώσσα του πρωτοτύπου: η πολωνική
Kwasek
2022-10-26
Πολύ άνετα, κρατούν καλά τον αστράγαλο, μαλακά πέλματα αλλά πολύ γλιστερά. Δεν θα πήγαινα στα βουνά σε αυτά, αλλά είναι εντάξει κάθε μέρα.