Σουτιέν

(24 προϊόντα)

Ταξινόμηση / Φιλτράρισμα
Τιμή 9 € - 31 €
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Eco friendly
Τύπος προϊόντος
Κούμπωμα
Περίσταση
Ιδιότητα
Τιράντες
Μοτίβο
Branding
Σειρά προϊόντων
Σεζόν

Στη ζωή του κάθε κοριτσιού υπάρχει μια μαγική στιγμή όταν αυτό αρχίζει να μεταμορφώνεται σε γυναίκα. Η αρχή της περιόδου αυτή χαρακτηρίζεται με την αγορά του πρώτου σουτιέν. Για τις μικρές δεσποινίδες η αγορά αυτή είναι το κάτι εντελώς καινούριο και μπορεί να αποβεί αρκετά σεκταριστικό οπότε είναι σημαντικό να κάνετε τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή, επιλέγοντας το σωστή για το παιδί σας στηθόδεσμο, τον οποίο εκτός το να εκτελεί τη βασική του λειτουργεία  να προσφέρει και άνεση και αυτοπεποίθηση στη μικρή δεσποινίδα.

Παιδικά σουτιέν - Άνεση και ευκολία για το κορίτσι σας

Το πρώτο κριτήριο βάσει του οποίου να επιλέξουμε τα παιδικά σουτιέν είναι η άνεση που προσφέρουν αυτά. Δεν έχει σημασία του ποιου οίκου μόδας είναι το καινούριου απόκτημα της μικρής δεσποινίδας και πόσο χαριτωμένο είναι το μοτίβο πάνω του, εάν δεν είναι άνετο και προκαλεί δυσφορία στη μικρή δεσποινίδα. Όσον αφορά τα εσώρουχα, είναι απαράδεκτο να κάνουμε συμβιβασμούς με την άνεση και να δίνουμε βάρος στην εμφάνιση.

Εφηβικά μαλακά σουτιέν - Τέλεια για κάθε σωματική δραστηριότητα

Μεταξύ των σουτιέν για παιδιά τα πιο προτιμώμενα ως πρώτο στηθόδεσμο είναι εκείνα με μαλακό κύπελλο. Μοιάζουν περισσότερο με φανέλα απ’ όσο με σουτιέν με ενισχύσεις και, ως εκ τούτου, είναι τέλεια ως πρώτη συνάντηση της μικρής δεσποινίδας με αυτό το  πολύ απαραίτητο στο εξής εσώρουχο. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις μαλακών σουτιέν για έφηβους  και να επιλέξετε ένα σχέδιο με λεπτές ή χοντρές ράντες. Τα περισσότερα είναι με μαξιλαράκια στο στήθος που μπορούν να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις της νεαρής.

Παιδικό σουτιέν - Μια τέλεια επιλογή για την καθημερινότητα του κοριτσιού που μεγαλώνει

Η μετάβαση από κορίτσι σε γυναίκα μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική για κάποιες δεσποινίδες, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα νεανικά σουτιέν,  για να δημιουργήσουμε διάθεση στον μεταβαλλόμενο κόσμο του κοριτσιού και να τον κάνουμε με προθυμία  να φορά το καινούριο στηθόδεσμο και να το κάνει μέρος της καθημερινής του ζωής. Στοιχηματίστε σε ένα σχέδιο γνωστού οίκου μόδας ή σε ένα με χαρούμενο παιχνιδιάρικο μοτίβο, το οποίο θα φέρει ευτυχία και αυτοπεποίθηση στη μικρή σας δεσποινίδα.

Εφηβικό σουτιέν - Συχνές ερωτήσεις

  • Πως να επιλέξουμε το πρώτο σουτιέν;

Υπάρχουν πολλά και ποικίλα σχέδια σουτιέν για κορίτσια και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε το πιο κατάλληλο για το κοριτσάκι μας που έχει μεγαλώσει. Η συμβουλή μας είναι να ρωτήσετε το παιδί σας για το τι του αρέσει και τι του είναι πραγματικά άνετο να φοράει. Ορισμένες δεσποινίδες προτιμούν αθλητικά μπουστάκια, ενώ άλλες ξεκινούν κατευθείαν να φορούν μικρά σουτιέν για κορίτσια - ρωτήστε το παιδί σας τι σχέδιο προτιμά.

  • Ποιο σχέδιο στηθόδεσμου είναι το πιο κατάλληλο για ένα παιδί;

Ο καλύτερος σύμβουλος όσον αφορά το σωστό  σχέδιο σουτιέν για το παιδί σας είναι το ίδιο το τέκνο  σας - αφήστε το να δοκιμάσει διαφορετικά σουτιέν και να ανακαλύψει το πιο άνετο για τον εαυτό του.

  • Πωςναεπιλέξουμεαθλητικόσουτιένγιακορίτσιγιατηφυσικήαγωγήστοσχολείο;

Για τα μαθήματα φυσικής αγωγής στο σχολείο και γενικά για αθλητικές δραστηριότητες, προτείνουμε να πάρετε αθλητικά σουτιέν για κορίτσια με χοντρές ράντες και  μαξιλαράκια.

  • Πότε να αγοράσουμε το πρώτο σουτιέν;

Ο χρόνος αγοράς ενός πρώτου σουτιέν είναι διαφορετικός για κάθε κορίτσι, αλλά συνήθως είναι μεταξύ του δέκατου και του δέκατου τρίτου έτους της ηλικίας του.