Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
0

Παιδικές σακίδια πλάτης

(Αριθμός προϊόντων: 135)

Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Eco friendly
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Προορισμός
Μέγεθος σάκου
Μέγεθος σακιδίου πλάτης
Στυλ
Διαγώνιος οθόνης
Σειρά προϊόντων
από 3

Σακίδια πλάτης για παιδιά – μια πρακτική λύση για δραστήρια παιδιά

Πόσο χρήσιμα είναι τα παιδικά σακίδια πλάτης; Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε τα καλύτερα παιδικά backpacks; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν πρόκειται να αγοράσουμε παιδικά σχολικά σακίδια πλάτης; Αν όλες οι παραπάνω, είναι ερωτήσεις που σας έρχονται στο μυαλό συχνά, καλό θα ήταν να γνωρίζετε αν όχι όλες, σίγουρα κάποιες από τις απαντήσεις των παραπάνω ερωτήσεων. Για τις αρκετά τρυφερές ηλικίες, μέχρι την ηλικία των δέκα ετών, καλό θα ήταν το μέγεθός του να μην είναι πολύ μεγάλο, γιατί όσο μεγαλύτερο είναι τόσα περισσότερα πράγματα θα μπαίνουν μέσα και τόσο μεγαλύτερο θα είναι το βάρος του. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέξτε μικρού μεγέθους παιδικά backpacks που θα βολέψουν πολύ και εκείνα αλλά και εσάς, αφού τις περισσότερες φορές εμείς οι γονείς είναι που τα κουβαλάμε. Είτε πρόκειται για σχολικό σακίδιο, είτε για ένα σακίδιο που θα έχει για την βόλτα αυτό θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν την σωστή θέση της πλάτης αλλά και την ιδανική κατανομή του βάρους των πραγμάτων που έχει μέσα το σακίδιο.

Μια τσάντα για παιδιά – αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Για να αναζητήσετε ποιοτικά σακίδια πλάτης για παιδιά θα πρέπει να είστε αρκετά ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά που αυτό πρέπει να έχει. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να ελέγξετε είναι το σακίδιο που θα πάρετε να μην έχει χαλαρές και εξωτερικές ραφές γιατί αυτές μπορούν πολύ εύκολα να ανοίξουν. Επιλέξτε ένα που δεν θα έχει φερμουάρ εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, αλλά θα είναι καλυμμένα από αδιάβροχο ύφασμα για να κρατά το νερό μακριά του και να αποφευχθεί το σκούριασμα. Έχετε πάντα κατά νου ότι είτε πρόκειται για μικρά παιδικά backpacks, είτε για παιδικά ταξιδιωτικά σακίδια πλάτης, είτε για αυτά που προορίζονται για το σχολείο, αν δεν εφαρμόζουν σωστά ή χρησιμοποιούνται με λάθος τρόπο είναι ικανά να προκαλέσουν πόνο σε πλάτη, αυχένα ακόμη και στους ώμους.

Σακίδιο πλάτης για το σχολείο - αντανακλαστικά στοιχεία ως βασικός δείκτης ασφάλειας

Το σίγουρο είναι ότι στην αρχή της σχολικής περιόδου, μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παιδικά backpacks για το σχολείο, κάτι όμως που δεν είναι απόλυτο, ιδιαίτερα στο δικό μας site. Στα περισσότερα καταστήματα και sites θα δείτε ότι η ποιότητα και η τιμή διαφέρουν κατά πολύ αυτήν την περίοδο σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά, γεγονός που δεν ισχύει για εμάς. Η ποικιλία μας είναι μεγάλη και ανά τακτά χρονικά διάστημα οι προσφορές μας μπορεί να αφορούν ακόμη και παιδικά σακίδια πλάτης. Μην μπείτε στην διαδικασία να αγοράσετε παιδικά backpacks βασισμένοι μόνο στην χαμηλή τιμή τους, αλλά βασισμένοι και σε άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να το κάνουν ιδανικό για εσάς. Η τιμή είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει είτε αρνητικά είτε θετικά την αγορά ενός παιδικού backpack, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή. Η τέλεια επιλογή είναι πάντα αυτή που βασίζετε στα δικά μας κριτήρια αλλά φυσικά και στα θέλω του παιδιού σας.

Παιδικά backpacks – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποιο είδος παιδικού σακιδίου πλάτης να διαλέξω για την παιδική χαρά;

Παιδικό σακίδιο πλάτης για τις κούνιες, είναι εκείνο που χωράει πολλά πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την ευρυχωρία που πρέπει να έχει θα πρέπει να υποστηρίζεται και από πολλές και διαφορετικές θήκες.

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο σακίδιο πλάτης για το σχολείο;

Το ιδανικό σχολικό σακίδιο είναι διαφορετικό για το κάθε παιδί. Το μόνο κοινό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει είναι οι πολλές εσωτερικές θήκες ή τα πολλά διαχωριστικά που θα βοηθήσουν το παιδί σας να κρατά τα πράγματά του σε τάξη.