Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά

Ζώνες

(Αριθμός προϊόντων: 13)

Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Προορισμός
Στυλ
Σειρά προϊόντων
Μέγεθος

Ζώνες για παιδιά – μια μοδάτη και άνετη λύση για τους νεότερους

Μπορεί όλοι να πιστεύουμε ότι οι παιδική ζώνη δεν είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Αυτή η άποψη όμως είναι τελείως λάθος. Οι παιδικές ζώνες έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών όλων των ηλικιών. Ευτυχώς για τα ίδια τα παιδιά βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα αλλά και με διαφορετικές υφές και υφάσματα. Οι ζώνες παντελονιού για κορίτσι και ιδιαίτερα για κορίτσι που βρίσκεται στην εφηβεία είναι σίγουρα ένα must have που έχουν συνέχεια στο μυαλό τους. Αυτό συμβαίνει γιατί επιθυμούν τα outfit που έχουν και ιδιαίτερα αυτά που απαρτίζονται από crop top μπλουζάκια να πλαισιώνονται με μία περίτεχνη ζώνη. Από την άλλη, η ζώνη για αγόρια έχει τελείως διαφορετική χρηστικότητα και τα περισσότερα αγόρια τις φορούν για να μην τους πέφτει το παντελόνι κάνοντας όλες τις δραστηριότητές τους. Όποιος και αν είναι ο σκοπός μιας παιδικής ζώνης, το σίγουρο είναι ότι έχει μια χρησιμότητα, είτε για να καλύψει τις στυλιστικές ανάγκες κάθε παιδιού είτε για να καλύψει το πρακτικό κομμάτι της χρήσης της.

Παιδικές ζώνες – χρωματιστά αξεσουάρ για τα νήπια

Οι παιδικές ζώνες είναι σίγουρο ότι αποτελούν μια πολύ χρηστική λύση για όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα για τα νήπια.  Το χρωματιστό αυτό αξεσουάρ βοηθά ιδιαίτερα τις μητέρες των νηπίων να μην χρειάζεται να σηκώνουν συνέχεια το παιδικό παντελόνι του παιδιού τους λόγω pampers. Η αλήθεια είναι ότι η πάνα είναι συνήθως υπεύθυνη για την πτώση των παντελονιών. Είναι συνήθως αυτή που όταν πέσει το παντελόνι  δεν βοηθάει καθόλου στο σήκωμα του, πόσο μάλλον όταν η πάνα είναι γεμάτη. Επιλέξτε λοιπόν για το παιδί, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σας παιδικές ζώνες χρωματιστές με σχέδια ή με περίεργη ύφανση και θα δώσετε σίγουρα ένα στίγμα στυλ στο βρεφικό ντύσιμο αλλά και μια πνοή βοήθειας σε εσάς τις ίδιες ή στις μητέρες τους. Η τελική επιλογή θα είναι η ιδανική αν έχετε όλα τα προηγούμενα υπόψη. 

Παιδική ζώνη παντελονιού – ποιο σχέδιο να διαλέξω;

Τα παιδικά παντελόνια είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο παιδικό ντύσιμο. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί η μέση των παιδιών δεν είναι ίδια, ακόμη και αν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς ηλικία. Τα παιδικά παντελόνια όμως όπως και όλα τα ρούχα παράγονται ανάλογα με τους μήνες ή με τα χρόνια του παιδιού. Εκεί ακριβώς είναι που έρχονται οι παιδικές ζώνες για να δώσουν την λύση σε ένα τόσο φλέγον ζήτημα. Αγοράζοντας λοιπόν μία ζώνη για παιδιά δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για το καινούργιο παντελόνι που μόλις αγοράσατε για το παιδί σας γιατί η ζώνη θα σας δώσει την λύση. Η παιδική ζώνη προσαρμόζεται σε όποιο μέγεθος εσείς θέλετε χωρίς να πιέζει την κοιλιά του παιδιού σας και χωρίς να το ενοχλεί. Αγοράστε λοιπόν μια ζώνη που θα βολεύει το παιδί σας αλλά θα ταιριάζει και όμορφα με τα υπόλοιπα ρούχα του.

Παιδικές ζώνες – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να προσαρμόσετε το μέγεθος μιας ζώνης;

Το μέγεθος μιας παιδικής ζώνης προσαρμόζεται πάντα ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του παιδιού που θα τη φορέσει. Για να είστε σίγουροι για το μέγεθος μιας παιδικής ζώνης που θέλετε να αγοράσετε, πάρτε μια μεζούρα και μετρήστε την μέση του παιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αγοράσετε σίγουρα το ιδανικό μέγεθος ζώνης για το παιδί σας.

Ποιες παιδικές ζώνες να διαλέξω;

Οι παιδικές ζώνες που θα διαλέξετε θα πρέπει να πληρούν ορισμένα σημαντικά κριτήρια πριν τις αγοράσετε. Το πρώτο κριτήριο θα πρέπει να είναι σίγουρα το μέγεθος, το δεύτερο φάρδος της και τρίτον το προσωπικό γούστο του παιδιού σας. Αν καταφέρετε και συντονίσετε αυτά τα τρία στοιχεία, τότε σίγουρα θα κάνετε την καλύτερη αγορά.