Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
0

Υποδημάτων

(Αριθμός προϊόντων: 130)

Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Ύφασμα
Προορισμός (παρασκευάσματα)
Προορισμός
Waterproof
Στυλ
Σειρά προϊόντων
από 3

Αξεσουάρ υποδημάτων – το υψηλότερο επίπεδο περιποίησης παπουτσιών

Αν η φροντίδα των παπουτσιών δεν ήταν ποτέ στη λίστα σας, τότε καλό θα ήταν να μπει και μάλιστα σύντομα. Αν αναρωτιέστε με ποιον τρόπο να τα φροντίζετε και για ποιον λόγο να το κάνετε αυτό, τότε σίγουρα δεν έχετε ψάξει ποτέ για αξεσουάρ υποδημάτων. Τα αξεσουάρ για παπούτσια μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα ζευγάρι παπούτσια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν πρόκειται για παιδικά που έχουν τις περισσότερες και σημαντικότερες φθορές. Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι και οι πάτοι για παιδικά παπούτσια που θα καταφέρουν να κάνουν ακόμη και το μεγαλύτερο νούμερο σε παπούτσι να μοιάζει ιδανικό. Πολλές είναι οι φορές που τα παπούτσια των παιδιών μας είναι λίγο μεγαλύτερα από το ιδανικό και εκεί είναι που έρχονται οι πάτοι για να δώσουν την λύση. Το αποσμητικό παπουτσιών είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για να αποφύγετε το συχνό πλύσιμο των παπουτσιών του παιδιού σας, το οποίο προκαλεί πιο γρήγορη και άμεση φθορά. Τα αποσμητικά παπουτσιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στα παπούτσια που αποθηκεύετε ανάλογα με την σεζόν, έτσι ώστε όταν τα βγάλετε ξανά να μυρίζουν όμορφα. Βάλτε καλά στο νου σας ότι αγοράζοντας αξεσουάρ για παιδικά παπούτσια, είναι σίγουρο ότι τους παρέχεται το υψηλότερο επίπεδο περιποίησης και την μεγαλύτερη διάρκειά τους στον χρόνο.

Αξεσουάρ για παιδικά παπούτσια – βρείτε τα ιδανικά για το παιδί σας διαθέσιμα στο Modivo.gr

Αν τα αξεσουάρ υποδημάτων αποτελούν την ιδανική λύση για τα δικά σας παπούτσια αλλά και για τα παπούτσια των οικείων σας και των παιδιών σας, τότε θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το Modivo.gr. Όλοι οι γονείς γνωρίζουμε ότι τα παιδικά παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο μελανά σημεία για την τσέπη μας, διότι εκτός από το γεγονός ότι το πόδι τους μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, χαλάνε και πολύ εύκολα. Η χρήση που κάνουν τα παιδιά στα παπούτσια τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να έχουμε εξοπλιστεί με τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ υποδημάτων που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα τα παπούτσια των παιδιών μας σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο Modivo.gr εκτός από τα πιο ποιοτικά παπούτσια για τα παιδιά σας, θα βρείτε και αξεσουάρ για παπούτσια όπως είναι τα καλαπόδια, το αποσμητικό παπουτσιών ακόμα και οι πάτοι για παιδικά παπούτσια. Είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον αλλά και στο παρόν. Μην διστάζετε και μπείτε τώρα στο Modivo.gr και θα κάνετε μια από τις καλύτερες αγορές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αξεσουάρ για παιδικά παπούτσια – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να μάθω στα παιδιά να φροντίζουν τα παπούτσια τους;

Το να μάθουμε κάτι στα παιδιά μας συχνά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται επιμονή, πολύ υπομονή αλλά και πίστη ότι αυτό που θα τους μάθουμε τους είναι κατανοητό. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τους περάσουμε κάτι που θέλουμε να κάνουν για την υπόλοιπη ζωή τους είναι το παράδειγμα. Με το δικό μας παράδειγμα όλα θα γίνουν εύκολα και απολύτως κατανοητά όπως και η φροντίδα των παπουτσιών τους.

Πώς να φροντίσω τα παιδικά παπούτσια;

Τα παιδικά παπούτσια μπορούν να προστατευθούν με την κατάλληλη φροντίδα. Η κατάλληλη φροντίδα δεν είναι μόνο το πλύσιμο, που μάλιστα αν γίνεται πολύ συχνά το παπούτσι φθείρετε πιο γρήγορα. Στην φροντίδα ενός ζευγαριού παιδικών παπουτσιών, μπορεί να συμπεριληφθεί το καλαπόδι αλλά και το αποσμητικό παπουτσιών που ναι μεν θα διατηρήσουν τα παπούτσια σε ένα πολύ καλό επίπεδο αλλά θα σας στηρίξουν και οικονομικά εφόσον δεν θα χρειάζεται να τους αγοράζετε παπούτσια τόσο συχνά.