Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή

Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας παρέχονται για κάθε προϊόν.Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Κούριερ: 0€ για αγορές άνω των 25€ (με πληρωμή μέσω κάρτας ή Paypal)


Μπορείς να κάνεις την επιστροφή δωρεάν, εντός 100 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Γυναικεία Ανδρικά
Search brand, product, style

Ρολόγια

(Αριθμός προϊόντων: 44)

Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Προορισμός
Στυλ
Σειρά προϊόντων
Λουράκι - υλικό
Είδος μηχανισμού
Σχήμα του καντράν
Υδατοστεγανότητα
Μέγεθος

Παιδικά ηλεκτρονικά ρολόγια – μοντέρνο στυλ σε κλασική έκδοση

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό τα παιδικά ρολόγια είχαν παραγκωνιστεί για λίγο, στις μέρες μας όμως τα παιδικά ρολόγια έχουν ξανακαταλάβει την θέση που τους ανήκει και έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που κάνουν τα παιδιά να τρελαίνονται. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη σε παιδικά ρολόγια για κορίτσι αλλά και σε παιδικά ρολόγια για αγόρι και το μόνο που μένει είναι να τα εξερευνήσετε. Αν θέλετε να προσφέρετε για παράδειγμα ως δώρο g shock παιδικά ρολόγια, τότε εστιάστε στο αγαπημένο χρώμα του παιδιού αλλά και στο μέγεθος του καρπού του. Αν πάλι θέλετε να είστε σίγουρη ότι αυτό που θα αγοράσετε θα αρέσει στο παιδί σας, τότε ανατρέξτε στα παιδικά ρολόγια casio που είναι σίγουρα μια διαχρονική κλασική αξία και σίγουρα όλα τα παιδιά θα τα λατρέψουν. Υπάρχει και μία ακόμη κατηγορία που θα κάνει τα παιδιά σας να μάθουν ακόμα πιο εύκολα την ώρα και αυτά είναι τα ηλεκτρονικά παιδικά ρολόγια. Με ένα τέτοιο είδος ρολογιού το παιδί σας θα εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τους αριθμούς και ως απόρροια αυτού θα μάθει και πιο εύκολα την ώρα.

Παιδικά ρολόγια για αγόρι και κορίτσι στο Modivo.gr

To Modivo.gr είναι η σελίδα που θα αγαπήσουν όλοι οι γονείς. Είναι η σελίδα που θα σας ενημερώσει και θα σας καθοδηγήσει στις αγορές που θέλετε να κάνετε για τα παιδιά σας. Μια τέτοια δύσκολη αγορά είναι και τα παιδικά ρολόγια. Αν ψάχνετε για παιδικά ρολόγια για αγόρια, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά αφού το μόνο χαρακτηριστικό στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι το χρώμα και ο τρόπος λειτουργίας του. Αν είναι δηλαδή ψάχνετε για απλά ρολόγια ή για ηλεκτρονικά παιδικά ρολόγια. Η τελική επιλογή είναι δική σας και είναι αυτή που θα καθορίσει την διάθεση του παιδιού σας σε αυτό το επικείμενο δώρο. Αν όμως ψάχνετε για παιδικά ρολόγια για κορίτσια, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο. Τα κορίτσια είναι αρκετά πιο απαιτητικά όσον αφορά τα αξεσουάρ και πόσο μάλλον τα παιδικά ρολόγια. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει εκτός από το χρώμα και το design να εστιάσετε σίγουρα και στο brand του ρολογιού. Στο κατάστημά μας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε g shock παιδικά ρολόγια, αλλά και σε παιδικά ρολόγια casio. Όταν βρείτε το ρολόι που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, πραγματοποιήστε την αγορά σας και σίγουρα θα έχετε κάνει μια ασφαλή επένδυση!

G shock παιδικά ρολόγια – μια εξαιρετική ιδέα για δώρο

Όταν ένα δώρο για κάποιο πολύ αγαπημένο παιδί έχει αρχίσει και γίνεται πονοκέφαλος, τότε τι καλύτερο από το να στραφείτε στα παιδικά ρολόγια και συγκεκριμένα στα g shock παιδικά ρολόγια. Είναι μια επιλογή αρκετά δημοφιλής στις μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα στην ηλεκτρονική τους μορφή. Αν καταλήξετε σε αυτό το ιδιαίτερα προσφιλές brand τότε πρέπει να δώσετε σημασία σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως το χρώμα, το design, στις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνει, στο λουράκι αλλά και στο είδος μηχανισμού που έχει. Όταν όλα αυτά τα βρείτε σε κάποιο ρολόι, αρπάξτε την ευκαιρία και αγοράστε το!

Παιδικά ρολόγια – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποιο ρολόι να αγοράσω για παιδί;

Η αγορά ενός παιδικού ρολογιού είναι σίγουρα μια αρκετά δύσκολη διαδικασία και όταν αυτή γίνει δεν είμαστε ποτέ σίγουροι αν θα αρέσει. Γι’ αυτό το λόγο βασιστείτε στο χρώμα και στο brand των ρολογιών που θα δείτε και κάντε την κατάλληλη αγορά.

Παιδικά ρολόγια για ειδικές περιστάσεις – ποιο να διαλέξω;

Πρέπει να διαλέξετε ένα ρολόι που να πληροί τις προϋποθέσεις ενός επίσημου αξεσουάρ. Γι’ αυτό επιλέξτε μπρασελέ και όχι κάτι πολύ εξεζητημένο σε design έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί σε πολύ κομψές εμφανίσεις.