Επέλεξε μια κατηγορία για να ξεκινήσεις τις αγορές σου

Μενού

Μενού

Κέντρο βοήθειας

Οι πιο φημισμένες μάρκες είναι τώρα διαθέσιμες! Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Στο Modivo σίγουρα θα βρεις κάτι για τον εαυτό σου. Η παραγγελία και η αναζήτηση προϊόντων είναι πολύ έξυπνη. Δες και μόνος σου - κάνε παραγγελία και δες πόσο εύκολο είναι.


Συχνές ερωτήσεις

Για να πραγματοποιήσεις αλλαγές στη παραγγελία σου επικοινώνησε μαζί μας στον αριθμό 2311 320 119 ή στείλε μας email στη διεύθυνση: [email protected]

Για να κάνεις ακύρωση, κάνε ενεργοποίηση στο link που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μηνύματος επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Την παραγγελία μπορείς να την ακυρώσεις μόνο πριν η κατάσταση της αναγράφει “Εκτέλεση”.

Για χάρη της άνεσης των αγορών σου, όλα τα προϊόντα μας μετριούνται με ακρίβεια. Σύγκρινε τις μεμονωμένες διαστάσεις του επιλεγμένου προϊόντος, που είναι διαθέσιμο στη καρτέλα του προϊόντος, με τις διαστάσεις του σώματός σου και απολαύστε τις επιτυχημένες αγορές.

Εάν το προϊόν που έλαβες διαφέρει από αυτό που παρήγγειλες, κάνε απλά επιστροφή και συνέχισε με καινούργια παραγγελία! 

Στα επιλεγμένα στοιχεία θα γίνει αμέσως κράτηση και αφού πληρωθούν θα σταλούν εντός 24 ωρών.

Ανυπομονείς για το πακέτο σου; Αναρωτιέσαι αν έχει ήδη σταλεί; Ή μήπως θέλεις να ξέρεις που βρίσκεται η παραγγελία σου, με τα αγαπημένα προϊόντα, ανά πάσα στιγμή; Δεν είναι δύσκολο!


Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να παραλάβεις το πακέτο σου το συντομότερο δυνατόν. Άνα πάσα στιγμή μπορείς παρακολουθείς τη πορεία του. Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα της μεταφορικής και να πληκτρολογήσεις τον αριθμό αποστολής. Ο αριθμός ενεργοποιείται 48 ώρες μετά την αποστολή. 


Δες πόσο εύκολο είναι!


Γενική ΤαχυδρομικήΚάνε κλικ εδώ για να δεις που βρίσκεται το πακέτο σου.

Για να κάνεις επιστροφή, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:


1. Κάνε σύνδεση στο λογαριασμό σου στην ιστοσελίδα www.modivo.gr και κάνε μετάβαση στη καρτέλα “Κάνε επιστροφή”. Εάν δεν διαθέτεις λογαριασμό μπες στην ιστοσελίδα www.modivo.gr/epistrofes και κάνε κλικ στο “Κάνε επιστροφή”.


2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς να επιστρέψεις και διάλεξε τον λόγο επιστροφής.


3. Επέλεξε μια από τις διαθέσιμες επιλογές επιστροφής προϊόντων. Στη διάθεση σου έχεις δύο επιλογές: παράδοση στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή να καλέσεις τον κούριερ στο σπίτι σου.


4. Τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής τοποθέτησε στο κουτί. Εάν χρειάζεσαι καινούργια φόρμα, μπορείς να την εκτυπώσεις από την σελίδα της επιστροφής ή να την κατεβάσεις εδώ.


5. Ασφάλισε καλά το επιστρεφόμενο προϊόν, στη συνέχεια τοποθέτησε το στο κουτί μαζί με την Φόρμα Επιστροφής. Κάνοντας επιστροφή θα πρέπει να θυμάσαι οι ετικέτες και οι ταμπέλες του προϊόντος να είναι άθικτες. 


6. Κάνε αποστολή του πακέτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του τρόπου επιστροφής που διάλεξες προηγουμένως και τις οποίες θα λάβεις κατά την διαδικασία της επιστροφής online.

Κέρδισε 10 ευρώ για τις αγορές σου.
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.