Επέλεξε μια κατηγορία για να ξεκινήσεις τις αγορές σου

Μενού

Μενού

Εγγυήσεις

Επιλέγοντας να κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα μας, είσαι 100% σίγουρος ότι θα λάβεις αυθεντικό προϊόν, με όλα τα λογότυπα της μάρκας. Το κάθε προϊόν καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών, σε αυτό το χρονικό διάστημα έχεις το δικαίωμα της εγγύησης. Αυτή την αρχή ακολουθεί το κατάστημα σε όλα τα προϊόντα του, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων σε προσφορά. 


Πρέπει να επιστρέψεις το προϊόν σε εγγύηση; Δεν είναι δύσκολο! Σε μερικά βήματα θα σου δείξουμε πώς να το κάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά.


Θα θέλαμε να εγκρίνουμε όλα τα παράπονα, αλλά δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να έχουμε πραγματικές ενδείξεις ότι η ζημία οφείλεται στην υπαιτιότητα του παραγωγού. Επομένως, αξιολόγησε την κατάσταση του προϊόντος και βεβαιώσου ότι τα ελαττώματα δεν προέκυψαν από την ακατάλληλη χρήση ή συντήρηση.


Να θυμάσαι ότι οι λόγοι για την εξαργύρωση της εγγύησης δεν καλύπτουν


1. τη φυσική φθορά προϊόντος

2. τη μηχανική βλάβη

3. την εσφαλμένη επιλογή

4. την επισκευή προϊόντος 

5. τη μη χρήση του προϊόντος για τον σκοπό που ορίζεται

6. τη μη τήρηση των οδηγιών πλύσης

7. την λάθος θερμοκρασία σιδερώματος

8. την έλλειψη ή κακή συντήρηση

9. τους εξωτερικούς παράγοντες - όπως παραμόρφωση και αποκόλληση του προϊόντος κατά το στέγνωμα των υποδημάτων κοντά σε θερμές πηγές

10. το μηχανικό πλύσιμο υποδημάτων

11. τις διαφορές στο χρώμα / δομή του δέρματος, που προκύπτουν από τις φυσικές του ιδιότητες

12. τον αποχρωματισμό που εμφανίζεται στα παπούτσια με φυσική επένδυση


Εάν είσαι βέβαιος ότι το προϊόν καλύπτει όλους τους όρους της εγγύησης, μπορείς να κατεβάσεις τη φόρμα εγγύησης για ρούχα ή υποδήματα, να τη συμπληρώσεις και να τη τοποθετήσεις στο κουτί μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν.


Πως να ζητήσεις εγγύηση1. Κατέβασε το απαραίτητο έντυπο εγγύησης για ρούχα ή υποδήματα και συμπληρώστε το.

2. Για να χρησιμοποιήσεις τη δωρεάν επιστροφή, χρησιμοποίησε την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής.


3.  Συσκεύασε το επιστρεφόμενο προϊόν, τοποθέτησε τη φόρμα εγγύησης και στείλε το πακέτο στη παρακάτω διεύθυνση:

MODIVO by epapoutsia.gr

Malkia Drum

Sandanski, 2800

Bulgaria

(00359 74990807)


Να θυμάσαι πως ο κούριερ θα πρέπει να έχει μαζί του το δελτίο αποστολής.


4. Τα παράπονα σου θα επαληθευθούν από τους Ειδικούς μας.

5. Εντός 14 ημερών θα σταλούν, στο email που μας δόθηκε, οι πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση σου.
Εξέταση εγγύησης1. Αν η εγγύηση σου λάβει την κατάσταση "αναγνωρισμένη", σου προτείνουμε: την ανταλλαγή αγαθών, την επισκευή ή επιστροφή χρημάτων.


2. Εάν η εγγύηση σου λάβει την κατάσταση "μερικώς αναγνωρισμένη", σου προτείνουμε τη μείωση της τιμής του προϊόντος.


3. Εάν πιστεύουμε ότι το αίτημα σου δεν είναι βάσιμο ή δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σου, θα δηλώσουμε την εγγύηση "απομακρυσμένη" και θα σου επιστρέψουμε το προϊόν. 


Συχνές ερωτήσεις

Εγγύησεις

Το κάθε προϊόν καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών, σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να ζητήσεις την εγγύηση. Αυτή η αρχή ισχύει για όλα τα προϊόντα του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια προσφορών.

Κάθε προϊόν που αγοράστηκε στο κατάστημά μας καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών. Αυτή η αρχή ισχύει σε ολόκληρο το φάσμα του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Ναι, η εγγύηση επαναφέρει τον χρόνο εγγύησης για το προϊόν.

Ο χρόνος ευθύνης για τα προϊόν δεν παρατείνεται για το διάστημα επισκευής.

Σύμφωνα με το νόμο, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να απαιτήσει επιστροφή χρημάτων, ωστόσο ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με τον πελάτη εάν το ελάττωμα μπορεί να αφαιρεθεί με επισκευή ή το προϊόν να αντικατασταθεί. Η ζημιά μπορεί να απομακρυνθεί αποτελεσματικά. Η επισκευή θα αποκαταστήσει τόσο τις το αισθητικό κομμάτι όσο και τη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Εάν στο αναφερόμενο ελάττωμα δεν ήταν δυνατή η επισκευή, ήταν ένα σημαντικό και μη αναστρέψιμο ελάττωμα και στη διάθεση μας δεν υπάρχει νέο αντίστοιχο μοντέλο, τότε, λόγω της έλλειψης άλλων δυνατοτήτων, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε τα χρήματα. Έχεις πάντα την επιλογή να διαλέξεις ένα άλλο προϊόν από την πλούσια προσφορά μας.
Πλατφόρμα ODR


Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου αριθ. 524/2013 της 21ης Μαΐου 2013, παρέχουμε έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο για την πλατφόρμα ODR: ec.europa.eu/odr. Η πλατφόρμα ODR είναι μεταξύ άλλων πηγή πληροφοριών σχετικά με τις μορφές εξώδικης επίλυσης διαφορών που ενδέχεται να προκύψουν μεταξύ επιχειρηματιών και καταναλωτών. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι: [email protected]

Κέρδισε 10 ευρώ για τις αγορές σου.
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.