Φορμάκια & Κορμάκια

(218 προϊόντα)

Ταξινόμηση / Φιλτράρισμα
Τιμή 6 € - 116 €
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Φύλο
Eco friendly
Τύπος προϊόντος
Μήκος
Προσαρμογή
Λαιμόκοψη
Κούμπωμα
Καβάλος
Μπατζάκι
Μανίκι
Περίσταση
Ιδιότητα
Θερμομόνωση
Είδος γιακά
Μοτίβο
Λεπτομέρειες
Branding
Σειρά προϊόντων
Σεζόν
από 5

1.1. Ολόσωμοφορμάκι (rompers) –  ένα άνετο ρούχο για το μωρό σας

Το ολόσωμο φορμάκι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ενδύματα στο ρουχισμό του βρέφους επειδή εκτός το ότι το προφυλάσσει από το κρύο, του επιτρέπει να κινείται ελεύθερα και να αναπτύσσει τις κινητικές του ικανότητες με έναν ασφαλή τρόπο. Τα χαρούμενα σχέδια που διατίθενται στην αγορά  σίγουρα δημιουργούν μια εύθυμη διάθεση. Τα βρέφη το πιο πιθανών δεν ενδιαφέρονται τι απεικονίζεται στα ρούχα τους, αλλά είναι ωραίο για τους γονείς να βλέπουν τους μικρούς τους θησαυρούς ντυμένους με ενδιαφέροντα ενδύματα με πολύχρωμες στάμπες και με ρούχα με απλοποιημένα σχέδια με το λογότυπο του αγαπημένου τους οίκου μόδας.   

1.2. Βρεφικά κορμάκια - μια κατάλληλη προστασία από το κρύο για τους μικρότερους

Ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση στο τομέα της ένδυσης από τα παιδικά κορμάκια - αυτά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για προστασία των μικρών από το κρύο. Το κορμάκι φοριέται κάτω από τα ρούχα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις του βρέφους και χωρίς να το πιέζει. Τα σύγχρονα σχέδια είναι εμπλουτισμένα με πολλά κουμπιά που δεν θέτουν σε κίνδυνο το μικρό μας θησαυρό, αλλά ταυτόχρονα βοηθούν στην ευκολότερη και ταχύτερη του αλλαγή - ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι τα ρουχαλάκια του μωρού σας να είναι όμορφα και να φέρνουν ευχάριστα συναισθήματα, αλλά από την πρακτική άποψη η δυνατότητα για εύκολη αλλαγή αποτελεί προτεραιότητα για τους νέους γονείς, ειδικά όταν τα παιδιά τους κινούνται πολύ και είναι δραστήρια και η αλλαγή ρούχων συχνά μετατρέπεται μια πρόκληση.

1.3. Βρεφικά κορμάκια - μια κατάλληλη προστασία από το κρύο για τους μικρότερους

Όσο αφορά τα βρεφικά ενδύματα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξουμε προσεκτικά το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα για να αποφύγουμε την ανάπτυξη αλλεργιών και διάφορων ερεθισμών του δέρματος. Επιλέξτε βρεφικά ολόσωμα φορμάκια που έχουν κατασκευαστεί από φυσικά υφάσματα που αναπνέουν, όπως τα λινά και τα βαμβακερά. Είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε μόνο εμπορικά σήματα που έχουν αποδείξει ότι κατασκευάζουν παιδικά ρούχα υψηλής ποιότητας και για τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι παράγουν τα προϊόντα τους με ασφαλείς συνθήκες εργασίας και με υλικά υψηλής ποιότητας.

1.4. Βρεφικά ολόσωμα φορμάκια - Συχνές ερωτήσεις

  • Πως να επιλέξουμε το μέγεθος του βρεφικού ολόσωμου φορμάκι;

Όταν επιλέγουμε βρεφικό ολόσωμο φορμάκι είναι εξαιρετικά σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας την ηλικία του μωρού μας. Εάν στα παιδιά τα νούμερα των ρούχων είναι σύμφωνα με το ύψος τους, για τους μικρότερους πιο συχνά προσφέρονται μεγέθη βάσει ηλικίας - για 1, 3, 6, 9 και 12 μηνών βρέφους.

  • Από τι ύφασμα πρέπει να είναι κατασκευασμένο το βρεφικό ολόσωμο φορμάκι που σκοπεύω να αγοράσω;

Το βρεφικό δέρμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και για να το προστατέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο από την ανάπτυξη αλλεργιών ή άλλων ερεθισμών του δέρματος είναι σημαντικό κατά την επιλογή ενός βρεφικού κορμάκι να βασιστούμε σε φυσικά και σε υφάσματα που αναπνέουν όπως τα λινά και τα βαμβακερά.  Τα κορμάκια υψηλής ποιότητα είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υφάσματα και είναι ανθεκτικά - δεν μαζεύονται στο πλύσιμο και δεν αλλάζουν το χρώμα ή το σχήμα τους.

  • Ποιο βρεφικό κορμάκι είναι το πιο άνετο;

Ανάλογα με τις ανάγκες του βρέφους και των γονέων του, άνετο κορμάκι μπορεί να είναι όπως το κοντομάνικο, που καλύπτει μόνο τον σώμα, έτσι και το μακρυμάνικο που σκεπάζει και τα χέρια και τα πόδια του μωρού. Λάβετε υπόψη σας ότι όσο μικρότερο είναι το μωρό σας, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνει και τα κορμάκια θα του γίνουν πιο γρήγορα μικρά και η αγορά αυτή δεν είναι πολύ καλή ιδέα για τα νεογέννητα. Για την άνεση τόσο του βρέφους, όσο και της μητέρας, συνιστούμε να επιλέξετε σχέδια με κουμπιά - στα παιδιά δεν αρέσει τα ρούχα τους να περνάνε πάνω από το κεφάλι τους και ένα κορμάκι με κουμπιά διευκολύνει τη διαδικασία και η αλλαγή ρούχων μπορεί να γίνει από μια πρόκληση σε μια εύκολη και απολαυστική δραστηριότητα.